OM OSS

Dette er stedet for deg som er ute etter gourmetmat og ferske bakervarer laget på tradisjonelt vis i herteovn – med en rykende varm kaffe i hånden. Hos Garçon kan du slappe av med venner og bekjente. Garçon er stedet du samler familien, venner, kollegaer – og nyter god mat i godt selskap. Frister det med en god kopp kaffe å våkne til på vei til jobben eller skole? Hvorfor ikke ta med et ferskt brød til kantina eller medarbeidere på jobben? Bedriftskonto kan ordnes. Hvorfor ikke ta med litt frokost i slengen? Vi gir deg en god start på dagen.

Garçon satser på høy kvalitet og den beste servicen. I vårt bakeri lages alt på gode gamle oppskrifter og metoder. Her blir enhver deig behandlet med respekt og omtanke for å gi deg den beste smaken. Vi bruker kun de beste råvarer i våre produkter, alt fra bakverk til ingredienser i våre påsmurte varer og drikke. Slå av en prat med våre ansatte, nyt god mat og drikke, og få et glimt av våre bakere som er i full aktivitet. Vi er her for å gi DEG det beste.
Velkommen til en hyggelig atmosfære!

Garçon – Chambre Séparée

Ønsker du et stille og rolig sted til å avholde møter? Eller skal du samle gjengen før en bytur? Innerst i våre lokaler finner du et adskilt rom, vårt chambre séparée. Her er det plass til 12 personer rundt langbordet og leien spanderer vi så lenge dere handler mat og drikke.

Ta kontakt på 63815160 for reservere!

GARCON

Adresse:
Jonas Lies gt. 2, 2000 Lillestrøm

Telefon:
63 81 51 60 • Fax: 63 81 51 61