Utleie av selskapslokaler

På Doktorgården kan vi tilby flere typer selskaps- og møtelokaler tilpasset dine behov. Doktorgården som ligger sentralt i Lillestrøm sentrum skrått over veien fra togstasjonen. Den har en plenumsal med plass til 70-75 personer, en hyggelig 2.etg, samt hage. Ved leie disponerer man også AV-utstyr. Doktorgården har beholdt en tradisjonsrik og hyggelig atmosfære, som også gjør det velegnet til å holde minnestund. Doktorgården kan leies hverdager fra kl 8-16, kl 17-24 eller hele dagen. Fredag, lørdag og søndag disponerer leietager lokalene kl 10-04.

Doktorgården ble bygd i 1884 som bolig og kontor av Lillestrøms første fastboende lege, Carl August Bjurstedt. Den staselige sveitservillaen med sine mange snekkergleder og flotte veranda var nok i største laget for en ungkar som doktor Bjurstedt. Doktor Bjurstedt fant sin utkårede Thale Dehli, en gårdmannsdatter fra Vestby, på jernbanerestauranten ikke langt fra Doktorgården. Den opprinnelige hagen strakte seg langt inn på det området der jernbanesporene går i dag.

Doktorgården kan leies til:

  • Selskap
  • Møte
  • Kurs og konferanse
  • Kick Off / Event
  • Minnestund

Se kalenderen for tilgjengelige datoer, ring oss på 63815160 innen kontortid (man-fre 9-18) eller send e-post til booking@garcon.no.