Kun de beste råvarer

Garçon er fransk og betyr kelner, vi elsker å servere høy kvalitet og den beste servicen. I vårt bakeri lages alt for hånd på gode gamle oppskrifter inspirert av franske tradisjoner og det meste stekes i steinovn. Vi er så flinke til dette at vi nå er godkjent håndverksbakeri, det er få som har dette kvalitetsstemplet i Norge så det er vi stolte av. Her blir enhver deig behandlet med respekt og omtanke for å gi deg den beste opplevelsen.  

Januar 2020 tok vi over det gamle bakeriet til Willys i Lundsallen og flyttet produksjonen fra stasjonen. Etter 12 år på stasjonen hadde vi økt så mye i produksjon at vi vokste ut av lokalene, og vi takker våre kunder for det. Med nytt bakeri kan vi realisere våre planer om økt kapasitet og lokalproduksjon av bakeri og konditori varer, og aller viktigst, utvikle vårt eget sortiment. Vi skal være en lokal produsent med fokus på holdbarhet, ferskhet, bærekraft, og vi vil bestrebe oss på å samarbeide med andre lokale produsenter/leverandører.

garcon-ravarer
garcon-wheat-100